Ledningsinspektion

Vi inspekterar kablar och ledningar för fastigheter

Frågor om ledningsinspektion?

Ring 0763065054 eller lämna ditt telefonnummer.

hCaptcha

Vi är proffs på ledningsinspektion

Våra erfarna och kunniga elektriker utför regelbundet inspektioner av ledningar och elkablar för att säkerställa att de är i gott skick och fungerar som de ska. Genom att genomföra regelbundna inspektioner kan vi också upptäcka eventuella problem i ett tidigt skede, vilket minskar risken för kostsamma och potentiellt farliga problem längre fram. Vi utför yttre och inre inspektion av ledningar och kablar med hjälp av bland annat kameror. Oavsett om du vill ha ledningsinspektion för nybesiktning eller för att avlägsna främmande föremål som hamnat där kan 512 El Service AB hjälpa dig med ledningsinspektion. Vi har mångårig erfarenhet så du kan lita på att vi gör ett arbete av högsta kvalitet. Finns du i Göteborg, Bollebygd, Mölndal, Kungälv och andra kringliggande orter i närheten kan vi hjälpa dig.

Kontakta oss för offert!
Svar inom 2 arbetsdagar!

Mer om ledningsinspektion

Privata och företagskunder

Vi utför ledningsinspektion av ditt hem men även större inspektioner av kontorslokaler. Oavsett vilket så kan våra kvalificerade elektriker utföra det åt dig. Ledningsinspektion är en viktig del av att säkerställa att din elanläggning fungerar som den ska och att du och dina anställda är säkra från elrelaterade faror.

Vi ger dig tips och råd

Våra experter har gedigen kunskap inom ledningsinspektion. Med avancerad teknik och utrustning kan vi hitta fel och problem som annars kan vara svårupptäckta. Vi erbjuder också rekommendationer och råd baserade på våra inspektioner för att hjälpa dig förbättra din elanläggning och säkerställa att du uppfyller alla gällande säkerhetskrav.