Elektriker I BoLlebygd

512 El Service AB 

Är du i behov av en elektriker i Bollebygd? 512 El Service AB åtar oss uppdrag hela vägen från Kungälv till Göteborg och bort till Bollebygd, och har ett team av behöriga och erfarna elektriker som utför alla uppdrag på ett säkert och professionellt sätt. Med kunden i fokus utför vi service, underhåll, feldiagnostisering, reparationer, elbesiktning och elinstallationer av de allra flesta slag.

Vanliga uppdrag för våra elektriker i Bollebygd

I ett mörkt land som Sverige, och en liten ort som Bollebygd, är det viktigt med gedigen belysning i och runt hemmet eller företaget. Våra elektriker kan hjälpa dig med de flesta typer av belysningsprojekt i Bollebygd – bland annat installation eller reparation av gatubelysning, samt belysningsinstallationer i kök, badrum och kontor. Vi håller oss ständigt uppdaterade när det kommer till den senaste teknologin och kan på så vis erbjuda dig de allra bästa lösningarna.

Bordslampa

Ett annat vanligt förekommande uppdrag för våra elektriker i Bollebygd är solcellsinstallationer, som på senare år fått ett rejält uppsving hos villa- och fritidshusägare över hela Sverige. Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill sänka dina elkostnader och börja generera el på ett mer miljövänligt sätt.

 

För oss är kunden alltid i fokus

 

Kunden är alltid i fokus för oss på 512 El Service AB. Det innebär bland annat att vi strävar efter att ha en öppen och rak kommunikation när det kommer till prissättning, och att du får en tydlig offert att överväga innan vi sätter igång med ditt projekt. Det finns även möjlighet att delbetala ditt projekt i upp till sex månader, utan någon extra kostnad. Sist men inte minst prioriterar vi att kunna hjälpa våra kunder med kort varsel. Vi har med andra ord en tid för dig inom kort – oavsett om det gäller ett akut ärende eller en planerad elinstallation.

Kontakta oss för offert!
Svar inom 2 arbetsdagar!

Frågor och Svar 

  • Vad kan 512 El Service AB hjälpa till med i Bollebygd?

    Vårt team har erfarenheten och kompetensen som krävs för att utföra de flesta typer av reparationer och installationer inom el. Det kan röra sig om mindre projekt som byte av vägguttag och strömbrytare, eller större projekt som byte av elcentral eller installation av solceller.

  • Varför ska man anlita 512 El Service AB för belysningsarbeten i Bollebygd?

    Våra elektriker besitter hög kunskap när det kommer till både installation och reparation av belysning, och håller sig ständigt uppdaterade kring den senaste teknologin.

  • Vi har alltid kunden i fokus – vad innebär det?

    Det betyder att vi är öppna om vår prissättning, och att du får en tydlig offert innan vi sätter igång med ditt projekt. Vi erbjuder även möjligheten att delbetala kostnaden för ditt projekt i upp till sex månader, utan extra kostnad. För oss är det även viktigt att hjälpa till med kort varsel, oavsett om du kontaktar oss gällande en planerad elinstallation eller ett akut ärende.

Frågor om elservice? Lämna ditt telefonnummer

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så fort vi hinner.