Elservice i Göteborg

512 El Service AB elbesiktar åt dig

Låt oss inspektera din elanläggning

Genom att låta oss utföra elservice och elbesiktning kan du enkelt få en klar bild över om något behöver åtgärdas i hemmet och i sådana fall vad. Vi går igenom allt från elcentraler, kabeldragningar och dosor bland annat. Med vår goda service och djupa kunskaper kan vi se till att alla underhålls- och serviceåtgärder utförs med största professionalitet, säkerhet och ansvar. Hos oss kan du känna dig trygg ifall något oväntat skulle inträffa. Finns du i Göteborg, Bollebygd, Mölndal, Kungälv och andra kringliggande orter i närheten kan vi hjälpa dig.

Vårt mål är alltid att leverera högkvalitativ elservice. Vi är stolta över att ha ett starkt fokus på kundnöjdhet och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Med vår omfattande kunskap och erfarenhet inom området kan du känna dig trygg i att vi kommer att utföra arbetet på ett säkert och effektivt sätt. Kontakta oss idag för att boka din elservice hos oss!

Vi på 512 El Service AB förstår vikten av en säker och pålitlig elinstallation, därför arbetar vi hårt för att ge dig bästa möjliga elservice.

Kontakta oss för offert!
Svar inom 2 arbetsdagar!

Vi gör följande inom elservice & allmänt underhåll

Service av elcentral

Elservice & underhåll

Vi underhåller och byter ut komponenter som är utslitna och uttjänta, vare sig det är kablar, säkringar, centraler och belysning bland annat. Vi hjälper dig med allt från att installera nya eluttag till att utföra omfattande elrenoveringar

Elverktyg

Felavhjälpning

Våra elektriker är experter på felavhjälpning. Oavsett om det handlar om en bortkopplad säkring, en överbelastad krets eller en defekt apparat, kan våra elektriker hjälpa dig. Vi använder avancerade verktyg för att diagnostisera problemet och åtgärda det på ett säkert sätt.

Man utför elbesiktning av en elcentral

Elbesiktning

Vi är stolta över att erbjuda en elbesiktning som omfattar allt från kontroll av elcentral till uttag, kontakter och kablar. Efter att inspektionen är klar sammanfattar vi en rapport med alla resultat och eventuella rekommendationer för åtgärder som behöver vidtas. Vi ger dig även råd om hur du kan förbättra säkerheten och effektiviteten i din elinstallation.

Frågor om elservice? Lämna ditt telefonnummer

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så fort vi hinner.