Elektriker i Partille

512 El Service AB 

Vi på 512 El Service AB hjälper både företag och privatpersoner i Partille med såväl underhåll som elinstallationer, och kan rycka ut med kort varsel om det skulle behövas. Funderar du på vilken belysningslösning som passar bäst i din nyinköpta lägenhet? Behöver du jordade uttag? Är det dags att uppgradera till LED-belysning? Oavsett vilket elrelaterat problem du har på hjärtat finns vi på 512 El Service AB här för dig.

Så kan våra elektriker i Partille hjälpa dig

Vårt team av elektriker i Partille erbjuder ett brett utbud av professionella elektrikertjänster för bostadsägare över hela orten. Vill du kanske förnya ditt hem? Då kan vi erbjuda installation av moderna vitvaror som gör hemmet mer energieffektivt, eller avancerad golvvärme som både ökar komforten och reducerar hemmets uppvärmningskostnader.

Vid olika renoveringsprojekt är vi även redo att ta oss an arbetet kring all elektrisk utrustning – oavsett om det handlar om vägguttag, belysning eller något annat. Visste du att varje år rapporteras cirka 4100 skador orsakade av bland annat kortslutning i apparater eller elfel? Kostnaden för dessa elfel ligger totalt på över en miljard kronor. Vi på 512 El service vill vara med och bidra till att både de talen ska ligga på 0. Målsättningen för oss är att göra ditt hem till en såväl funktionell som säker och bekväm plats att vistas i. 

Elbilsladdare

Vi hjälper företag i Partille att nå sina mål

Vårt kunniga team på 512 El Service AB är engagerade i att stödja lokala företag i Partille, och hjälpa dem att uppnå såväl miljömässiga som ekonomiska mål. Detta gör vi genom att erbjuda tjänster som kan optimera de elektriska systemen hos företag. Genom att utföra installation av solceller kan vi till exempel sänka elkostnaderna för ditt företag, och i samma veva förbättra företagets miljöprofil. Vi kan även utföra installation av laddningsstolpar för firmabilar med eldrift, vilket blir alltmer vanligt hos svenska företag. Vår kompetens när det kommer till allmänt underhåll av elektriska komponenter säkerställer i sin tur att ditt företag har ett pålitligt och säkert elsystem. 512 El Service AB erbjuder helt enkelt en komplett uppsättning elektriska tjänster för såväl företag som privatpersoner. Tveka inte att ta kontakt med oss redan idag!

Kontakta oss för offert!
Svar inom 2 arbetsdagar!

Frågor och Svar 

  • Varför behövs behöriga elektriker i Partille?

    Behöriga elektriker i Partille kan säkerställa att elektriska installationer blir säkra. Elektriker bidrar bland annat till att minimera risken för brand och olyckor, samt främja energieffektivitet.

  • Vem kan man anlita för elarbeten i Partille?

    När du anlitar oss på 512 El Service AB kan du räkna med säkra installationer, snabb service och konkurrenskraftiga priser. Vårt team av elektriker i Partille har både expertis och erfarenhet som hjälper dem att både identifiera och lösa olika elektriska problem, samt installera nya komponenter på ett säkert och effektivt sätt.

  • Vilka elarbeten får man utföra själv?

    Rent generellt får du utföra mindre elarbeten själv, exempelvis byta strömbrytare och eluttag, om du har relevant erfarenhet och kunskap. Mer komplicerade projekt behöver däremot utföras av en behörig elektriker. Det är både farligt och olagligt att utföra komplicerade elarbeten utan rätt utbildning.

Frågor om elservice? Lämna ditt telefonnummer

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så fort vi hinner.