Elektriker i Hisingen

512 El Service AB 

På Hisingen finns stora behov av professionella och kunniga elektriker! Vi på 512 El Service AB är redo att ta itu med alla typer av elrelaterade projekt på Hisingen – oavsett om du kontaktar oss som privatperson, kommunal institution eller företag. Vi erbjuder snabb och pålitlig service och kan hantera projekt av alla storlekar och svårighetsgrader. Med kunden i fokus strävar våra elektriker på Hisingen alltid efter att leverera lösningar som uppfyller de enskilda behoven och förväntningarna.

Kontakta våra elektriker på Hisingen för installation eller underhåll

Oavsett om du är bostadsägare, fastighetsägare eller företagare kan våra erfarna elektriker på Hisingen hjälpa dig med alla sorters elrelaterade behov. Vi kan till exempel utföra installation av golvvärme och på så vis öka komforten i dina lokaler, samt installera solceller för att minska dina elkostnader. Våra elektriker kan även hjälpa dig att skaffa nya, energieffektiva vitvaror samt belysningslösningar som skapar rätt atmosfär i ditt hem eller kontor. Eller är du kanske intresserad av att investera i elbilsladdningsstolpar till hemmet eller företaget?

Genom att låta utföra löpande underhåll, ledningsinspektioner och elbesiktning kan du i sin tur upptäcka eventuella brister i ditt elsystem i god tid. Våra elektriker på Hisingen kan säkerställa att ditt elektriska system fungerar felfritt, vilket inte bara garanterar en hög säkerhetsnivå utan också effektivitet och pålitlighet. Detta är särskilt viktigt för företag och fastighetsägare, där fungerande elsystem är kritiskt för verksamhetens kontinuitet och säkerheten för de boende.

Vi lyser upp vardagen

Har ni problem med blinkande lampor? Oavsett om det gäller gatubelysning, spotlights, armaturer eller LED-belysning kan vi hjälpa er! Vi kan hjälpa kommuner och bostadsrättsföreningar i skötseln av gatubelysning. Om det finns ett behov av att uppgradera eller modernisera ljussättningen, står vi redo att ta på oss det arbetet. 

Anlita oss för snabb och säker service

Med över 40 års sammanlagd erfarenhet är våra elektriker på Hisingen väl rustade för att hantera alla dina elektriska behov. Du kan känna dig trygg i vetskapen att vi alltid använder oss av toppmodern utrustning, och sätter kundens behov i fokus. Det betyder att du kan vara säker på att ditt projekt kommer att slutföras med noggrannhet och inom utlovad tidsram. Tveka inte att ta kontakt med oss redan idag för att diskutera ett eventuellt samarbete!

Kontakta oss för offert!
Svar inom 2 arbetsdagar!

Frågor och Svar 

  • Varför är det viktigt med elbesiktning och ledningsinspektion?

    Genom elbesiktning och ledningsinspektion kan man i ett tidigt skede upptäcka och åtgärda potentiella faror och brister i ett elsystem. Detta ökar inte bara säkerheten för människor som vistas i byggnaden, utan minimerar även risken för kostsamma skador på fastigheten.

  • Vilka installationsarbeten kan 512 El Service AB utföra?

    Våra elektriker på Hisingen kan installera allt från belysning till elbilsladdningsstolpar, solceller, vitvaror och golvvärme.

  • Vilka typer av kunder har 512 El Service AB på Hisingen?

    Vårt team kan hjälpa såväl privatpersoner som företag, kommunala institutioner och fastighetsägare på Hisingen med alla typer av elrelaterade projekt.

Frågor om elservice? Lämna ditt telefonnummer

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så fort vi hinner.