Elektriker i Lindome

512 El Service AB 

Vi på 512 El Service AB är stolta över att kunna erbjuda säkra och kvalitativa eltjänster över hela Lindome. Här är vårt kompetenta team av elektriker väletablerat och stoltserar idag med en lång meritlista av nöjda kunder, både i form av privatpersoner som företag. Oavsett om du är en företagare som behöver säkra verksamheten med modern belysning och elsystem, eller en bostadsägare som vill förbättra hemmets energieffektivitet och bekvämlighet, så finns vi här för dig.

Moderna elinstallationer för välfungerande hem och företag

Våra elektriker i Lindome erbjuder ett omfattande utbud av tjänster som passar såväl företagare som privatpersoner. För företagare – oavsett om du driver en mindre butik eller ett större företag – finns vi till exempel till hands för att skapa en effektiv och säker arbetsmiljö genom toppmodern belysning och elektriska komponenter. Vårt team har också gedigen kunskap och erfarenhet inom solcellsinstallationer, vilket både kan reducera dina energikostnader och din miljöpåverkan.

För privatpersoner är vi i sin tur stolta över att erbjuda skräddarsydda lösningar som kan förbättra ditt hem på olika sätt. Våra elektriker kan exempelvis installera modern belysning för att skapa en mer trivsam atmosfär, eller uppdatera hemmets elektriska komponenter för ökad energieffektivitet och säkerhet. En annan populär tjänst som vi utför för såväl företag som privatpersoner och bostadsrättsföreningar är installation av elbilsladdningsstolpar.

Elektriker installerar solpaneler

Våra elektriker i Lindome kan även utföra elbesiktning och ledningsinspektion

Vi på 512 El Service AB kan även utföra professionell elbesiktning och ledningsinspektion i olika typer av fastigheter i Lindome. Detta är A och O för att säkerställa fastighetens säkerhet och driftsäkerhet. Genom att låta oss inspektera din bostad eller fastighet med jämna mellanrum kan eventuella brister upptäckas i ett tidigt skede, och på så vis minskar risken för bränder och andra elrelaterade olyckor. Det kan dessutom förebygga avbrott i elnätet och minska driftstopp, vilket är särskilt viktigt för exempelvis bostadsrättsföreningar och företag. Våra erfarna inspektörer har både kompetensen och erfarenheten som krävs för att noggrant kunna utvärdera ditt elsystem och ge dig den trygghet du behöver. Välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss för offert!
Svar inom 2 arbetsdagar!

Frågor och Svar 

  • Vilka typer av elinstallationer erbjuder ni, och hur kan dessa installationer hjälpa företagare eller bostadsägare?

    Vi erbjuder en rad olika typer av elinstallationer – exempelvis modern belysning, solceller, elbilsladdningsstolpar och uppgraderingar i elanläggningen. Installationer som dessa förbättrar både energieffektiviteten och komforten för företag och privatpersoner.

  • Varför är det viktigt att regelbundet utföra elbesiktning av sitt hem eller företag?

    Regelbundna elbesiktningar garanterar säkerheten i hemmets eller företagets elektriska system. Genom elbesiktning kan man upptäcka eventuella brister och problem i tid, och på så vis reducera risken för olyckor. Det kan också motverka avbrott i strömförsörjningen och minimera driftstörningar.

  • Hur kontaktar man 512 El Service AB?

    Du når oss enkelt över e-post eller telefon! Det går också bra att skicka en offertförfrågan via vår webbplats. I så fall återkommer vi inom två arbetsdagar med ett prisförslag.

Frågor om elservice? Lämna ditt telefonnummer

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så fort vi hinner.