Elektriker i Torslanda

512 El Service AB 

Våra elektriker i Torslanda finns till hands för att säkerställa att såväl invånare som verksamheter har tillgång till säkra och effektiva elsystem. Oavsett om det handlar om att förnya vitvaror eller hela elsystem i äldre bostäder – eller bistå företag med praktisk och modern belysning – är våra elektriker redo att tillgodose alla elektriska behov i Torslanda.

Snabb service, rättvisa priser och toppmodern utrustning

Vårt team på 512 El Service är stolta över att vara det självklara valet för många när det kommer till elrelaterade tjänster i Göteborgsområdet. En stor anledning till att många väljer just oss är vår snabba service – vi är redo att rycka in, oavsett om ditt ärende är akut eller planerat. Vi förstår att elektriska problem kan uppstå hastigt och orsaka stora bekymmer för både bostadsägare och företagare, så vi är här för att lindra stressen med vår omedelbara respons.

Vi erbjuder dessutom rättvisa priser på våra tjänster, och möjlighet till upp till sex månaders delbetalning. Detta gör att våra kunder kan få den hjälp de behöver utan att oroa sig för stora ekonomiska påfrestningar. Du kan även känna dig trygg i vetskapen att vi alltid använder oss av toppmodern utrustning och teknik för att säkerställa att våra elektriker i Torslanda kan utföra sina uppdrag på ett säkert och effektivt sätt.

Vårt breda utbud av eltjänster i Torslanda

512 El Service AB erbjuder hjälp med både små och stora installationsarbeten – exempelvis installation av belysning, vitvaror, golvvärme, solceller och elbilsladdningsstolpar. Våra erfarna elektriker i Torslanda är redo att hantera det mesta! Du kan också anlita oss för regelbundna underhållsarbeten, och på så vis säkerställa att ditt elektriska system fungerar felfritt. Genom att regelbundet låta utföra elbesiktning och ledningsinspektion kan du vara säker på att ditt hem eller företag följer alla säkerhetsstandarder. Vi strävar efter att erbjuda en komplett och säker lösning för alla våra kunder.

Kontakta oss för offert!
Svar inom 2 arbetsdagar!

Frågor och Svar 

  • Vad innebär möjligheten till delbetalning hos 512 El Service AB?

    Vi erbjuder möjlighet till delbetalning i upp till sex månader, vilket innebär att du kan fördela kostnaden för dina elektriska tjänster över en längre tid utan extra kostnad.

  • Vad skiljer 512 El Service AB från andra elektrikerfirmor?

    512 El Service AB erbjuder snabb service, rättvisa priser och toppmodern utrustning. Vi prioriterar kundens trygghet och komfort, och har ett engagerat team av elektriker i Torslanda som alltid är redo att leverera högkvalitativa eltjänster.

  • Vilka elarbeten utför era elektriker i Torslanda?

    Våra erfarna elektriker i Torslanda utför installationer av allt från belysningssystem till vitvaror, golvvärme, solceller och elbilsladdningsstolpar. Utöver installationsarbeten erbjuder vi även underhålls- och reparationstjänster för att säkerställa att ditt elsystem fungerar felfritt.

Frågor om elservice? Lämna ditt telefonnummer

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så fort vi hinner.