Elektriker i Kållered

512 El Service AB 

Vill du uppgradera företagets kontorslokaler med smart el-teknik, se över kvaliteten på de elektriska komponenterna i butiksfastigheten eller kanske installera solceller på din villa? 512 El Service AB har ett stort team av elektriker i Kållered som är redo att hjälpa till med alla typer av elrelaterade projekt. Vårt företag har på kort tid etablerats som en tillförlitlig partner för elinstallationer i Kållered, och vi riktar oss till såväl privatpersoner som företag och kommuner över hela Göteborgsområdet.

Vårt samarbete med såväl bostadsägare som entreprenörer i Kållered

Vi på 512 El Service AB spelar en viktig roll för Kållereds fastighetsägare, bostadsägare och entreprenörer. Vårt team av elektriker i Kållered finns till hands för såväl akuta reparationer som planerade installationer. Det är en stor prioritet för oss att hjälpa våra kunder i orten så fort som möjligt, oavsett om ärendet är akut eller inte. På så vis håller sig näringslivet rullande samtidigt som de boende i orten kan leva ett säkert och smidigt vardagsliv i sina bostäder.

Elbilsladdare

Vikten av säkra elinstallationer

Trots att Sverige rankas som ett av de säkraste länderna i världen för elanvändning, omkommer 2-3 personer årligen i elrelaterade olyckor och många fler skadas, både i arbetslivet och privat. Statistik visar att hundratals personer i landet drabbas av elskador varje år. Dessutom är det troligt att det faktiska antalet är högre, eftersom det inte finns något krav på att rapportera elolyckor som inträffar under fritiden. Statistiken visar dock att antalet olyckor minskar och den trenden vill vi gärna bidra till. Tack vare säkra installationer och regelbundna kontrollerkan vi skapa tryggare hem och arbetsplatser.

Säkra installationer och reparationer till bra priser

Varför ska du anlita just oss till ditt projekt? Det finns flera goda anledningar! Vårt team på 512 El Service AB har sammanlagt över 40 års erfarenhet i branschen, vilket betyder att vi har både kompetensen och erfarenheten som krävs för att utföra alla elrelaterade projekt. Vi utför våra arbeten på ett snabbt, säkert och fackmannamässigt sätt. Du är varmt välkommen att kontakta oss över telefon eller e-post för att diskutera dina behov, eller skicka in en offertförfrågan för ett specifikt projekt. Vi återkommer i så fall inom två arbetsdagar med ett prisförslag!

Kontakta oss för offert!
Svar inom 2 arbetsdagar!

Frågor och Svar 

  • Vilka typer av kunder har era elektriker i Kållered?

    512 El Service AB har en lång meritlista av nöjda kunder i Kållered. Vi hjälper såväl entreprenörer som kommuner samt bostads- och fastighetsägare.

  • Vad kan 512 El Service AB hjälpa till med?

    Våra elektriker i Kållered har erfarenheten och kompetensen som krävs för alla typer av elrelaterade projekt. Vi utför både mindre reparationer och installationer, samt projekt av större kaliber.

  • Varför anlita elektriker från 512 El Service AB?

    Våra elektriker har över 40 års erfarenhet tillsammans, och alla behörigheter som krävs i branschen. För oss är det dessutom en prioritet att leverera snabb service och rättvisa priser.

Frågor om elservice? Lämna ditt telefonnummer

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så fort vi hinner.