Elektriker i Västra Frölunda

512 El Service AB 

Våra elektriker i Västra Frölunda kan hjälpa dig med alla typer av elrelaterade arbeten – oavsett om det gäller planering och installation av elektriska komponenter, löpande servicearbete eller felsökningar och reparationer. Inget projekt är för litet eller stort för oss! När du väljer att anlita 512 El Service AB kan du vara säker på att få snabb service, och ett säkert resultat som håller i många år framöver.

Vad kan våra elektriker i Västra Frölunda hjälpa till med?

Tillhör du en bostadsrättsförening eller ett företag, eller är du kanske bostads- eller fastighetsägare i Västra Frölunda? Då är det viktigt att snabbt kunna få tag på en certifierad och erfaren elektriker. För att kunna garantera en säker miljö i dina lokaler är det A och O att de elektriska komponenterna når upp till en hög standard.

Genom åren har vi hjälpt ett stort antal kunder i Västra Frölunda att installera allt från solceller till elbilsladdningsstolpar, vitvaror, golvvärme och belysning. Vi kan även hjälpa till att uppgradera din elcentral, samt utföra elbesiktningar och inspektion av ledningar. 512 El Service AB har tillsammans över 40 års erfarenhet i branschen, och håller oss ständigt uppdaterade när det kommer till såväl teknologi som förordningar. Det betyder att du kan känna dig trygg i vetskapen att installationen blir både lagenlig och säker.

 

Kontakta våra certifierade elinstallatörer

Våra elektriker i Västra Frölunda besitter kompetensen att utföra alla typer av projekt – även med kort varsel. För oss är det högsta prioritet att du inte ska behöva vänta på hjälpen du behöver, oavsett om ditt ärende är akut eller inte. Våra elektriker i Västra Frölunda finns alltid bara ett telefonsamtal bort! Du kan även ta kontakt med oss via e-post, eller fylla i en offertförfrågan på vår hemsida. När du väljer att skicka in en offertförfrågan återkommer vi inom två arbetsdagar med en prisuppskattning.

 

Kontakta oss för offert!
Svar inom 2 arbetsdagar!

Frågor och Svar 

  • Varför ska man anlita just 512 El Service AB?

    Vårt team har över 40 års erfarenhet i branschen, och besitter kompetensen att utföra alla sorters elrelaterade arbeten. Vi erbjuder rättvisa priser, snabb service och hundraprocentigt säkra installationer.

  • Hur fort kan 512 El Service AB vara på plats för att utföra arbetet?

    För oss är det viktigt att alltid erbjuda snabb service, oavsett om du har ett akut ärende eller inte. Kontakta oss för att få reda på mer!

  • Hur kommer man i kontakt med 512 El Service AB?

    Du når oss över telefon eller e-post. Det går även bra att skicka in en offertförfrågan via vår webbplats, så återkommer vi inom två arbetsdagar med ett prisexempel.

Frågor om elservice? Lämna ditt telefonnummer

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så fort vi hinner.