Elektriker i Billdal

512 El Service AB 

Som ägare av ett radhus, en villa, sommarstuga eller sjöbod i Billdal är du nästan alltid i behov av professionella elektrikertjänster. Om inte just nu, så definitivt inom en snar framtid. Vi på 512 El Service AB kan hjälpa dig med att installera solceller på taket, se över belysningen i din nybyggda villa och mycket mer!

Professionella elektrikertjänster för bostadsägare i Billdal

Som bostadsägare är det A och O att hålla fastighetens elsystem i toppskick. Samtidigt dyker det ständigt upp nya teknologier för elrelaterade produkter på marknaden, och för många känns det viktigt att hålla hemmet uppdaterat med det allra senaste. Vi på 512 El Service AB kan hjälpa dig med alla typer av elbehov i Billdal – både akuta ärenden och planerade installationer. Vårt team består av certifierade elektriker som alltid har kunden i fokus. Oavsett om ditt ärende gäller ett mindre eller större projekt kan du vara säker på att känna dig prioriterad, och att arbetet blir utfört på ett säkert och kvalitativt sätt.

Mot ett mer hållbart Billdal

Vi på 512 El Service AB vill vara med och göra Billdal mer hållbart. Solcellers miljöpåverkan är mest markant vid tillverkningsfasen, särskilt för de kiselsolceller som dominerar världsmarknaden. När de väl är installerade har solceller flera miljöfördelar. De har en livslängd på 25-30 år och genererar förnybar energi utan ljudföroreningar. Elproduktion och konsumtion sker dessutom ofta nära varandra, vilket minskar energiförluster i överföring. I Sverige och EU finns direktiv som säkerställer att uttjänta solceller återvinns, ofta via kommunala återvinningscentraler.

Solceller är överlägset bättre än fossila bränslen när det gäller koldioxidutsläpp per kilowattimme, enligt FN:s klimatpanel. De ger upphov till 41 gCO2/kWh, jämfört med kol som ger 820 gCO2/kWh och naturgas med 490 gCO2/kWh. Detta ger en tydlig indikation av solenergis relativa fördelar, även om det är svårt att specificera exakt vilken typ av elproduktion som ersätts av solenergi.

Vill du ta steget mot en mer hållbar energiproduktion kan du kontakta oss på 512 El Service AB. Vi kan hjälpa dig med såväl installation av solceller som laddbox.

Kontakta oss för dina elrelaterade projekt

Vi på 512 El Service AB erbjuder många tjänster som är relevanta för bostadsägare i Billdal. Du kanske vill uppgradera belysningen, ljudsystemet och säkerhetssystemet i hemmet eller sommarstugan, så att du framöver kan styra allt via din telefon? Eller det kanske äntligen är dags att installera solceller på fastigheten, och bli mer självförsörjande i din elförbrukning? Om du bor i en äldre bostad kan det också vara lämpligt att se över hemmets elsystem, och möjligtvis byta ut komponenterna till modernare och mer säkra alternativ. Samma sak gäller om du har äldre vitvaror i hemmet – vi kan hjälpa dig att hitta nya, passande maskiner och installera dessa i köket, badrummet eller tvättstugan. Tveka inte att ta kontakt oss med oss för att diskutera ett eventuellt samarbete!

Kontakta oss för offert!
Svar inom 2 arbetsdagar!

Frågor och Svar 

 • I vilka situationer behöver man ta hjälp av en elektriker i Billdal?

  Det finns tydliga regler kring elarbeten, men det är också viktigt att lyssna på ditt eget sunda förnuft. Du får till exempel montera och byta ut proppsäkringar, glödlampor och vissa typer av strömbrytare och vägguttag själv. Om du är osäker är det dock alltid bäst att kontakta en certifierad elektriker även för dessa arbeten.
   

 • Vilka typer av elarbeten utför 512 El Service AB ofta i Billdal?

  De flesta invånare i Billdal bor i villor eller radhus. Det finns även många sommarstugor i området. Bostadsägare kontaktar oss ofta för att få hjälp med installation av nya vitvaror, lösningar för smarta hem samt byte av äldre komponenter i elsystemet. Andra elarbeten vi kan hjälpa till med är exempelvis installation av solceller, golvvärme eller laddbox till elbilar.
   

 • Varför anlita 512 El Service AB för elrelaterade projekt i Billdal?

  512 El Service AB har kompetensen att hjälpa dig med alla typer av elrelaterade projekt i Billdal. Vårt team består av certifierade och erfarna elektriker som alltid har kundens behov i fokus. Vi försöker att hjälpa dig så fort som möjligt, oavsett hur litet eller stort projektet är.
   

Frågor om elservice? Lämna ditt telefonnummer

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så fort vi hinner.