Elektriker i Härryda

512 El Service AB 

För att din vardag i Härryda ska kunna rulla på felfritt är det A och O att ha numret till en certifierad elektriker i telefonen. 512 El Service AB finns till hands för både privatpersoner och företag som är i behov av en kunnig elektriker i Härryda – vi kan hjälpa dig med såväl planerade elinstallationer som akuta ärenden över hela orten.

Vi hjälper många villaägare i vackra Härryda

Som villaägare är det ditt ansvar att bostadens elanläggning fungerar och används på ett säkert sätt. Detta inkluderar elledningar, strömbrytare, vägguttag och elcentral. Som ägare är det ditt ansvar att säkerställa att anläggningen och all ansluten utrustning är säker och korrekt använd. Detta gäller oberoende av om utrustningen kopplas in via ett uttag eller är fast monterad.

Visste du att räddningstjänsten får samtal om cirka 1800 bränder varje år? Dessutom besöker omkring 280 barn akutmottagningen varje år till följd av elolyckor, varav cirka 100 är mellan 0-2 år. Denna statistik understryker vikten av regelbundna kontroller av din elanläggning och elektriska produkter för att förebygga skador och risker. Frekvensen för dessa kontroller beror på anläggningens ålder och användning. Det är rekommenderat att granska systemet minst en gång om året, och äldre system behöver service oftare. 

Vi på 512 El Service AB hjälper många villaägare i Härryda att säkerställa kvaliteten på sina elanläggningar, och på så vis minimera risken för elolyckor. Våra erfarna elektriker kan till exempel utföra ledningsinspektion och elbesiktning i din fastighet, och på den vägen se om det finns något som behöver åtgärdas.

Lampa

Utöver denna typ av underhåll kan vi givetvis även hjälpa till med planerade installationer av olika slag. Vi kan utföra installationer av allt från lampor till vitvaror, golvvärme, solceller och elbilsladdningsstolpar. Du kan känna dig hundraprocentigt trygg i vetskapen att våra elektriker i Härryda har den kompetens och erfarenhet som krävs för att utföra arbetet.

 

Välkommen att kontakta våra proffsiga elektriker i Härryda

Det finns en rad olika anledningar till varför du bör anlita just 512 El Service AB. Vårt team har mångårig erfarenhet inom branschen och utför alla projekt på ett säkert och professionellt sätt. För oss är det även viktigt att du som kund inte ska behöva vänta på hjälpen du behöver. Därför ser vi till att finnas på plats så fort som möjligt – oavsett om ditt ärende är akut eller inte. Vi har dessutom rättvisa priser och erbjuder möjligheten att delbetala din installation om det skulle behövas. Välkommen att kontakta oss redan idag!

Kontakta oss för offert!
Svar inom 2 arbetsdagar!

Frågor och Svar 

  • Hur ser ansvaret ut för villaägare i Härryda när det kommer till bostadens elanläggning?

    Som villaägare har man fullt ansvar för fastighetens elanläggning. Det betyder att man behöver se till att alla elektriska komponenter fungerar felfritt och inte utgör någon som helst fara.

  • Vilka typer av arbeten kan era elektriker i Härryda utföra?

    Vårt team på 512 El Service AB kan hjälpa till med alla typer av elrelaterade arbeten. Vi utför såväl elinstallationer som elbesiktningar och ledningsinspektioner.

  • Varför är det en god idé att anlita 512 El Service AB?

    Vårt arbete utförs alltid på ett professionellt och säkert sätt! Vi ser också till att hjälpa våra kunder så fort som möjligt – oavsett om de har ett ärende eller inte. Utöver detta erbjuder vi även möjlighet till delbetalning i upp till sex månader.

Frågor om elservice? Lämna ditt telefonnummer

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så fort vi hinner.