Elektriker i Askim

512 El Service AB 

I Askim finns en ständigt växande efterfrågan på professionella elektrikertjänster. Vi vet att säkra och effektiva elsystem spelar en avgörande faktor för våra såväl privatpersoner som företagare. Våra kunniga och erfarna elektriker i Askim är alltid redo att leverera högkvalitativ service och skräddarsydda lösningar, vilket gör oss till det självklara valet för många privatpersoner och företag i Askim. Vi är här för att säkerställa att ditt elektriska system är i toppskick!

Moderna elinstallationer för bostäder och företag i Askim

Våra elektriker i Askim är redo att hantera ett brett spektrum av elrelaterade arbeten – oavsett om det handlar om mindre installationer eller större projekt. Vårt team erbjuder först och främst enklare tjänster som exempelvis installation av belysning, vitvaror och andra elprodukter som förbättrar komforten och funktionaliteten i företagslokaler och bostäder. Vi är dock även redo att ta oss an större projekt! Vi utför till exempel solcellsinstallationer som minskar dina energikostnader och främjar en hållbar framtid, samt installation av elbilsladdningsstolpar.

För att säkerställa ett tryggt och effektivt elsystem utför vi även besiktningar och ledningsinspektioner. Dessa tjänster är kritiska för att upptäcka eventuella felaktigheter och brister i tid, och på så vis undvika kostsamma driftstopp eller reparationer. Vårt mål är att erbjuda skräddarsydda lösningar som uppfyller våra kunders behov, och givetvis når upp till högsta säkerhetsstandard.

Anlita våra elektriker i Askim för effektiva och säkra elarbeten

512 El Service AB är det självklara valet för många i Göteborgsområdet. Vårt team av certifierade elektriker har gedigen erfarenhet och är kända för sitt professionella bemötande. Hos oss kan du dessutom dra nytta av möjligheten till kostnadsfri delbetalning i upp till sex månader! Vi sätter helt enkelt alltid kunden i centrum och strävar efter att anpassa oss efter just dina behov. När du väljer oss som din elektriker i Askim kan du lita på att du får ta del av hög expertis. Kontakta oss idag för att diskutera ett eventuellt samarbete!
 

Kontakta oss för offert!
Svar inom 2 arbetsdagar!

Frågor och Svar 

 • Vilka tjänster erbjuder 512 El Service i Askim?

  Vi erbjuder en mängd olika eltjänster i Askim – inklusive installation och reparation av belysningssystem, eluttag och strömbrytare. Utöver det kan vi även installera vitvaror, solceller och elbilsladdningsstolpar, samt utföra elbesiktningar och ledningsinspektioner.
   

 • Varför är det viktigt att undersöka elsystemets skick med jämna mellanrum?

  Genom att låta utföra regelbundna kontroller av elsystemets skick kan du upptäcka och åtgärda potentiella säkerhetsrisker och problem i tid. På så vis reduceras risken för elrelaterade olyckor och skador.
   

 • Erbjuds delbetalning hos 512 El Service AB?

  512 El Service AB erbjuder möjligheten till delbetalning i upp till sex månader.
   

Frågor om elservice? Lämna ditt telefonnummer

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så fort vi hinner.