Elektriker i Sävedalen 

512 El Service AB 

512 El Service AB är ett etablerat elföretag som erbjuder eltjänster över hela Göteborgsområdet – bland annat i Sävedalen. Behöver du uppgradera din elanläggning i hemmet, bygga ut elcentralen i företagslokalerna eller kanske bara installera en ny designlampa i vardagsrummet? Våra elektriker i Sävedalen kan hjälpa till med både stort och smått! Med oss behöver du inte vänta länge på hjälp, oavsett om ärendet är akut eller inte.

Våra elektriker i Sävedalen utför alla typer av elinstallationer

Vi är oerhört stolta över vårt omfattande utbud av installationstjänster! Vårt team av kunniga elektriker i Sävedalen kan utföra allt från grundläggande bostadsinstallationer till avancerade kommersiella och industriella projekt. Vi är experter på såväl belysningssystem som eluttag och strömbrytare, solcellsanläggningar, elvärmesystem och mycket mer.

Vi har också kompetensen som krävs för att genomföra omfattande projekt såsom eldistribution i stora anläggningar och system som kan optimera energiförbrukning och driftseffektivitet. Oavsett ärende kan vi garantera att arbetet utförs fackmannamässigt enligt rådande branschregler och att vi är lyhörda för dina behov och önskemål. Vi erbjuder dessutom möjligheten att delbetala din elinstallation i upp till sex månader – helt utan extra kostnad.

 

 

Pålitlig elbesiktning och ledningsinspektion

För att säkerställa att dina elektriska system och installationer uppfyller högsta standard är det A och O att låta genomföra elbesiktning och ledningsinspektion då och då. Genom noggranna och detaljerade inspektioner hjälper vi dig att utvärdera dina befintliga elsystem, och på så vis identifiera eventuella brister, felaktigheter och potentiella risker. Underhållsarbete som detta leder inte bara till att du kan känna dig tryggare i ditt eget hem, utan det kan även förebygga eventuella problem som kan uppstå i framtiden. Tveka inte att ta kontakt med våra elektriker i Sävedalen redan idag och diskutera dina behov av elunderhåll! Du når oss enkelt över telefon eller e-post. Det går även bra att skicka en offertförfrågan via formuläret på vår hemsida, så återkommer vi med svar inom två arbetsdagar.

 

Kontakta oss för offert!
Svar inom 2 arbetsdagar!

Frågor och Svar 

  • Vilka typer av uppdrag åtar sig era elektriker i Sävedalen?

    Teamet på 512 El Service AB utför alla typer av elektriska tjänster. Vi kan hjälpa till med både mindre och större installationer, samt utföra ledningsinspektion och elbesiktning.

  • Varför bör man anlita just 512 El Service AB?

    Vårt team har erfarenheten och kompetensen som krävs för att utföra alla former av elrelaterade uppdrag. Vi erbjuder dessutom betydligt snabbare service än många av våra konkurrenter, samt möjligheten att delbetala kostnaden för din installation.

  • Hur kommer man i kontakt med era elektriker i Sävedalen?

    Du når oss enkelt över e-post eller telefon! Via vår hemsida kan du även skicka in en offertförfrågan, och då återkommer vi inom två arbetsdagar med prisuppgifter.

Frågor om elservice? Lämna ditt telefonnummer

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så fort vi hinner.