Elektriker i Stenkullen

512 El Service AB 

Letar du efter en pålitlig elektriker i Stenkullen? Då behöver du inte leta längre. 512 El Service AB är din pålitliga partner för elektriska arbeten i detta mysiga stationssamhälle som tillhör Lerums kommun. Stenkullen är hem för många bostadsägare och företag som är i behov av elektriker, och vårt kunniga team har både kompetensen och erfarenheten som krävs för att hjälpa till med alla typer av elrelaterade projekt. Tveka inte att kontakta oss för att få en offert – redan idag!

Våra elektriker i Stenkullen finns till hands för såväl företag som privatpersoner

Våra elektriker i Stenkullen är alltid redo att göra skillnad för såväl bostadsägare som företag. Vi erbjuder till exempel skräddarsydda lösningar för uppgradering av elsystem, vilket kan främja både säkerheten och effektiviteten i hemmet eller företagslokalerna. Vi kan också utföra belysningsinstallationer som bidrar till en trivsam och hemtrevlig atmosfär. Utöver detta främjar vi även hållbarhet genom att erbjuda installation av solcellssystem som kan reducera din energiförbrukning och hjälpa dig att spara pengar i det långa loppet.

 

Sist men inte minst är vi även en pålitlig partner för installation av elbilsladdningsstationer! Oavsett om det handlar om små reparationer eller större projekt är vårt team av elektriker helt enkelt här för att leverera pålitliga och professionella elektriska tjänster över hela Stenkullen.

Välj oss för snabb och säker service

512 El Service är det självklara valet när du behöver anlita en elektriker i Stenkullen. Vi förstår att elproblem kan uppstå hastigt och oväntat, och därför erbjuder vi snabb service när du har ett akut ärende. Med det sagt behöver du inte heller vänta länge på planerade installationer. För oss är det helt enkelt ett prioritet att finnas till hands så fort som möjligt i alla situationer. Vi har även toppmodern utrustning och håller oss ständigt uppdaterade med det senaste inom branschen, för att på så vis säkerställa att våra kunder får de bästa lösningarna. Våra priser är dessutom konkurrenskraftiga!

 

Kontakta oss för offert!
Svar inom 2 arbetsdagar!

Frågor och Svar 

  • Varför bör man uppgradera äldre elsystem i sin fastighet?

    Att uppgradera äldre elsystem ökar säkerheten i din fastighet, och minskar även risken för eldsvådor och kortslutningar. Moderna elsystem är dessutom mer energieffektiva, vilket kan leda till minskade elkostnader.

  • Vad är fördelarna med att investera i solceller?

    Solceller kommer med en rad olika fördelar. De bidrar till exempel till minskade koldioxidutsläpp, vilket är bra för miljön. Solceller kan dessutom sänka din elräkning avsevärt eftersom du tack vare anläggningen genererar helt egen energi. Eftersom solceller har låga underhållskostnader och lång livslängd är de även ekonomiskt lönsamma på sikt.

  • Varför ska man anlita 512 El Service AB?

    Vi har många nöjda kunder i vårt bagage och använder alltid av toppmodern utrustning medan vi arbetar. Våra elektriker har lång erfarenhet och gedigen kompetens, och kan alltså hantera allt från akuta småreparationer till omfattande projekt med stor skicklighet. Vi erbjuder dessutom konkurrenskraftiga priser och snabb service!

Frågor om elservice? Lämna ditt telefonnummer

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så fort vi hinner.