Elinstallation i Göteborg

Från nyinstallation av hela byggnader till att installera spisen

Frågor om elinstallation?
Ring 0763065054 eller lämna ditt telefonnummer.

hCaptcha

Vi utför elinstallationer inom det mesta

Vill du installera golvvärme i badrummet? Kanske funderar du på att installera en ny spis?

Hos oss på 512 El Service AB kan du räkna med att få hjälp av certifierade och erfarna elektriker som vet vad de gör. Vi hjälper dig med elinstallation och kan säkerställa att alla installationer utförs fackmannamässigt och enligt rådande branschregler. Vi åtar oss alla slags uppdrag, från små elinstallationer till mer omfattande arbeten. Finns du i Göteborg, Bollebygd, Mölndal, Kungälv och andra kringliggande orter i närheten kan vi hjälpa dig.

Kontakta oss för offert!
Svar inom 2 arbetsdagar!

Exempel på elinstallationer vi utför

Smarta hem

Vill du integrera ljudsystemet och belysningen så att du kan styra det via telefonen? Kanske vill du ha säkerhetssystemet kopplat till mobiltelefonen så att du har god koll över säkerheten hemma. Vi kan erbjuda dig ett flertal lösningar för smarta hem.

Laddbox

Har du en elbil men saknar laddbox? Funderar ditt företag på att sätta upp laddstolpar? Vi sköter projektet, planerar, köper in material och utför installation av laddboxar. Oavsett hur omfattande uppdraget är står vi till förfogande. Våra laddlösningar är smarta och flexibla.

Golvvärme

Vi tar hand om hela golvvärmeprojektet åt dig – från planering till installation. Oavsett om det är ett litet utrymme eller en stor fastighet, vårt team finns tillgängligt för att säkerställa att din golvvärmelösning blir en framgång. Kontakta oss idag för en smidig och problemfri upplevelse!

Strömbrytare & uttag

Finns det defekta strömbrytare som inte tänder lamporna eller andra apparater? Funderar du på att uppgradera bostadens äldre vägguttag till flera uttagsbrunnar eller har du trasiga uttag som behöver åtgärdas? Vi utför felsökning och byter ut trasiga vägguttag och strömbrytare mot nya.

Elcentral

Har ditt hem ett äldre proppskåp som behöver bytas ut? Låt oss uppgradera det till ett modernt säkringsskåp med automatsäkringar som du slipper byta. Önskar du få elcentralen infälld eller byta och felsöka en elcentral som redan är infälld, gör vi det också.