Elinstallation i Göteborg

Från nyinstallation av hela byggnader till att installera spisen

Vi utför elinstallationer inom det mesta

Vill du installera golvvärme i badrummet? Kanske funderar du på att installera en ny spis?

Hos oss på 512 El Service AB kan du räkna med att få hjälp av certifierade och erfarna elektriker som vet vad de gör. Vi hjälper dig med elinstallation och kan säkerställa att alla installationer utförs fackmannamässigt och enligt rådande branschregler. Vi åtar oss alla slags uppdrag, från små elinstallationer till mer omfattande arbeten. Finns du i Göteborg, Bollebygd, Mölndal, Kungälv och andra kringliggande orter i närheten kan vi hjälpa dig.

Kontakta oss för offert!
Svar inom 2 arbetsdagar!

Exempel på elinstallationer vi utför

Vitt kök med en inbygg ugn

Ugn / spishäll

Är det dags att byta ugnen eller spishällen mot något mer modernt och energieffektivt? Vi hjälper dig att välja rätt modell som passar dina behov i kombination med en design som passar just ditt kök. Vi drar elen och installerar ugnen så att den är klar och redo att användas.

En diskmaskin fylld med disk

Diskmaskin / tvättmaskin

Dags att skaffa diskmaskin eller byta ut tvättmaskinen? Är du osäker på vilken modell du ska ha kan vi guida dig i den tekniska biten och förtydliga vad du behöver tänka på för att kunna fatta ett välgrundat beslut.

Bilden visar att man kan styra ljudsystem och belysning via mobilen

Smarta hem

Vill du integrera ljudsystemet och belysningen så att du kan styra det via telefonen? Kanske vill du ha säkerhetssystemet kopplat till mobiltelefonen så att du har god koll över säkerheten hemma. Vi kan erbjuda dig ett flertal lösningar för smarta hem.

Elbil som laddar genom en laddbox

Laddbox

Har du en elbil men saknar laddbox? Funderar ditt företag på att sätta upp laddstolpar? Vi sköter projektet, planerar, köper in material och utför installation av laddboxar. Oavsett hur omfattande uppdraget är står vi till förfogande. Våra laddlösningar är smarta och flexibla.

Elinstallation av golvvärme

Golvvärme

Har du en elbil men saknar laddbox? Funderar ditt företag på att sätta upp laddstolpar? Vi sköter projektet, planerar, köper in material och utför installation av laddboxar. Oavsett hur omfattande uppdraget är står vi till förfogande. Våra laddlösningar är smarta och flexibla.

Elinstallation av uttag

Strömbrytare & uttag

Finns det defekta strömbrytare som inte tänder lamporna eller andra apparater? Funderar du på att uppgradera bostadens äldre vägguttag till flera uttagsbrunnar eller har du trasiga uttag som behöver åtgärdas? Vi utför felsökning och byter ut trasiga vägguttag och strömbrytare mot nya.

Elcentral

Elcentral

Har ditt hem ett äldre proppskåp som behöver bytas ut? Låt oss uppgradera det till ett modernt säkringsskåp med automatsäkringar som du slipper byta. Önskar du få elcentralen infälld eller byta och felsöka en elcentral som redan är infälld, gör vi det också.

Solceller på hustak

Solceller

Vill du dra ner på elkostnaderna samtidigt som du får el på ett miljövänligt sätt? Investera i solceller och låt oss hjälpa dig med att montera och installera solceller på ditt hustak. De nyare modellerna är numera mycket effektiva och kan numera producera el vid indirekt solljus, d.v.s. även när det är molnigt.

Frågor om elinstallation? Lämna ditt telefonnummer

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så fort vi hinner.