Elektriker i Mölndal

512 El Service AB 

Mölndal växer så det knakar! Här pågår det hela tiden byggprojekt som kräver en eller flera certifierade elektriker, och det är här 512 El Service AB kommer in i bilden. Genom att anlita oss kan du vara säker på att ditt projekt ros iland – till ett bra pris och enligt utlovad tidsram. Oavsett om du är en bostadsrättsförening, husägare eller företagare står vi redo att hjälpa dig med dina elarbeten i Mölndal.

Så kan våra elektriker i Mölndal hjälpa dig

På 512 El Service AB kan vi hjälpa dig med reparationer, installationer och allmänt underhåll av elektriska komponenter. Behöver du kanske hjälp att installera belysning, vitvaror eller golvvärme i din villa? Vill du investera i lösningar för smarta hem, solceller eller laddningsstolpar till företaget eller bostadsrättsföreningen? Eller är du på jakt efter en pålitlig firma som kan utföra alla elinstallationer i ditt byggprojekt? Vårt team av elektriker i Mölndal har den erfarenhet och kompetens som krävs för att utföra elrelaterade arbeten av alla dess slag på ett tryggt och effektivt sätt.

Elektriker installerar solpaneler

Vikten av säkra elinstallationer

Det är väldigt få elarbeten som du enligt lag får utföra på egen hand. Det mesta måste utföras av en certifierad elektriker och det finns en anledning till att det är så. El är väldigt komplicerat och kräver god och gedigen kunskap för att handskas med. Om något skulle bli fel i de olika komponenterna är risken för allvarliga olyckor stor, exempelvis bränder som kan leda till omfattande skador i hela fastigheten. Inte nog med det – om du vill att hemförsäkringen ska gälla behöver dina elinstallationer vara gjorda av en certifierad elektriker. Det är alltså A och O att anlita en behörig och erfaren elektriker, även för de mindre projekten. Vårt team av elektriker i Mölndal har över 40 års erfarenhet tillsammans och arbetar alltid med kunden i fokus. Oavsett vad ärendet gäller ser vi till att dina behov och önskemål tillgodoses.

Kontakta oss för offert!
Svar inom 2 arbetsdagar!

Frågor och Svar 

  • Vilka typer av projekt kan 512 El Service AB hjälpa till med i Mölndal?

    Våra elektriker utför alla typer av elrelaterade projekt. Vi kan hjälpa dig med både mindre och större arbeten i hemmet, fastigheten eller på företaget.

  • Hur fort kan 512 El Service AB vara tillgängliga?

    Vårt team av elektriker i Mölndal strävar alltid efter att hjälpa till så fort som möjligt, oavsett om du har ett akut ärende eller ej. Hör av dig redan idag så återkommer vi så fort som möjligt!

  • Varför är det viktigt att anlita en behörig elektriker för elrelaterade arbeten?

    Det är väldigt få elarbeten som enligt lag får utföras av lekmän. Om något går fel finns det risk för allvarliga olyckor! Inte nog med det – elinstallationer måste ha utförts av en certifierad elektriker för att hemförsäkringen ska gälla.

Frågor om elservice? Lämna ditt telefonnummer

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så fort vi hinner.