Elektriker i Landvetter

512 El Service AB 

Är ni en småbarnsfamilj som nyligen flyttat in i drömhuset? Är du egenföretagare och har behov för hjälp med elarbeten? Vi på 512 El Service AB kan hjälpa dig med alla typer av elrelaterade arbeten i Landvetter.

Vi finns till hands för både privatpersoner och företag i Landvetter

Genom åren har vi utfört mängder av planerade elinstallationer runtom Landvetter – för både företag och privatpersoner. Vårt erfarna och proffsiga team kan till exempel utföra installation av solceller, golvvärme, vitvaror eller laddningsstolpar till elbilar.

Vi kan också hjälpa till att installera lösningar för smarta hem, eller uppgradera äldre vägguttag till nyare och modernare varianter. Utöver detta kan vi även utföra ledningsinspektioner och elbesiktningar, samt rycka ut med kort varsel om du skulle ha något akut problem.

Vikten av jordade uttag

Visste du att en ojordad kontakt kan utgöra en risk? Jordning är en säkerhetsmetod som ger elen en utväg ur systemet vid fel, vilket minskar risken för elstötar eller brand. Ojordade uttag indikerar ofta ett föråldrat elsystem och komprometterar elsäkerheten. I moderna byggnader är jordning en standard och ett krav. Om du har ojordade kontakter bör du överväga en elektrisk granskning för att avgöra om ditt system är säkert eller kräver åtgärder.

 

Varför bör du anlita våra elektriker i Landvetter?

Våra kunder ska inte behöva vänta på hjälpen de behöver. Oavsett om du har ett akut ärende eller inte ser vi därför till att finnas på plats så fort som möjligt för att hjälpa till. Du kan också känna dig helt trygg i vetskapen att vi har kompetensen som krävs för att utföra elarbeten av alla dess slag, då alla våra elektriker i Landvetter är certifierade och har lång erfarenhet inom branschen. Vi håller oss såklart ständigt uppdaterade när det kommer till den senaste teknologin, och använder toppmodernt installationsmaterial med lång hållbarhet. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor – du når oss både över telefon och e-post. Det går även bra att skicka en offertförfrågan så återkommer vi inom två arbetsdagar.

Kontakta oss för offert!
Svar inom 2 arbetsdagar!

Frågor och Svar 

  • Kan företag anlita 512 El Service AB?

    Absolut! Vårt team hjälper både privatpersoner och företag över hela Landvetter.

  • Vilka typer av elarbeten utför 512 El Service AB i Landvetter?

    Våra elektriker i Landvetter kan hjälpa till med alla typer av elrelaterade projekt i Landvetter – stora som små, akuta som icke akuta.

  • Varför ska man anlita just 512 El Service AB för elarbeten i Landvetter?

    512 El Service AB finns till hands med kort varsel, oavsett om du har ett akut ärende eller inte. Vi erbjuder även rättvisa priser samt möjlighet till delbetalning om det skulle behövas. Vårt team av elektriker i Landvetter är givetvis certifierade och har kompetensen att utföra alla typer av elrelaterade arbeten.

Frågor om elservice? Lämna ditt telefonnummer

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så fort vi hinner.