Elektriker i Lerum

512 El Service AB 

Att ha tillgång till en kvalificerad och pålitlig elektriker i Lerum är inte bara en fördel, det är ett måste! Det gäller oavsett om det är där du bor eller där du driver ditt företag. Vi på 512 El Service AB är redo att rycka ut med kort varsel i Lerum, oavsett om ditt ärende är akut eller gäller en planerad installation.

Vill du uppgradera ditt elektriska system? Vi hjälper dig!

Våra elektriker i Lerum erbjuder en omfattande och mångsidig elservice som kan tillgodose behoven hos såväl företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi förstår vikten av att ha ett säkert och effektivt elsystem i både hem och företagslokaler, och kan hjälpa dig att få ett system som stämmer överens med moderna standarder och dessutom kan förbättra energieffektiviteten.

 

Genom elbesiktning och ledningsinspektion kan vi identifiera fel i ditt system och sedan åtgärda dessa brister genom att installera nya och moderna komponenter. Utöver detta kan vårt team även utföra installation av golvvärme, solcellssystem, nya vitvaror och smarta hem-lösningar som du styr via din smartphone. Samtidigt är vi såklart också redo att hantera mindre uppgifter som till exempel byte av vägguttag eller installation av ny belysning.

Därför ska du anlita vårt team av elektriker i Lerum

När det kommer till att arbeta med elektriska komponenter är det viktigt att inte överskatta sin egen förmåga. Elektricitet är farligt om det inte hanteras korrekt, och en behörig elektriker har rätt utbildning och kunskap för att arbeta säkert och på så vis minimera riskerna för olyckor. De flesta elektriska installationer ska utföras av en auktoriserad elinstallatör. Vissa simplare uppgifter kan du möjligen hantera själv, förutsatt att du har den rätta kunskapen. Olagliga installationer kan både leda till rättsliga påföljder och ha väldigt allvarliga konsekvenser.

Våra elektriker i Lerum har gedigen erfarenhet inom branschen och är givetvis certifierade för att hantera alla typer av elektriska projekt. Oavsett om det gäller en enkel reparation eller omfattande installation kan du känna dig helt trygg med oss som samarbetspartner. Vårt fokus ligger alltid på noggrannhet och kvalitet, och vi håller oss ständigt uppdaterade kring den senaste tekniken för att kunna leverera bästa möjliga resultat. Välkommen att kontakta oss redan idag!

Kontakta oss för offert!
Svar inom 2 arbetsdagar!

Frågor och Svar 

  • Varför ska man anlita en behörig elektriker i Lerum?

    Du bör anlita en behörig elektriker för att minimera risken för framtida problem och kostsamma reparationer. Att låta en erfaren och kompetent yrkesperson utföra dina elrelaterade arbeten är helt enkelt en garanti för att dina elektriska system fungerar korrekt och säkert.

  • Vilka sorters arbeten kan era elektriker i Lerum hjälpa till med?

    Våra elektriker i Lerum kan hjälpa till med installation och reparation av olika elektriska komponenter i såväl bostäder som företagslokaler i Lerum. Vi kan till exempel byta ut och installera eluttag, belysningsarmaturer och elektriska apparater, samt hjälpa till med avancerade projekt som installation av solpaneler, elbilsladdningsstationer och smarta hem-system.

  • Vilka risker finns om man väljer att utföra elektriska arbeten själv?

    Att försöka utföra elarbeten själv – utan någon utbildning eller erfarenhet är inte en bra idé. Vid felaktig hantering av elektriska komponenter finns det till exempel en betydande risk för elchocker och andra skador. Risken är också stor att du bryter mot lagar och andra föreskrifter, vilket kan leda till juridiska påföljder och problem med försäkringsanspråk. Det är därför bäst att överlåta elektriska arbeten åt behöriga elektriker.

Frågor om elservice? Lämna ditt telefonnummer

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så fort vi hinner.