Elektriker i Majorna

512 El Service AB 

512 El Service AB är redo att hjälpa till så fort du är i behov av en certifierad och erfaren elektriker i Majorna. Vårt team har lång erfarenhet av att utföra elektriska installationer och reparationer för både privatpersoner och företag, och genom åren har vi fått en lång meritlista av nöjda kunder över hela Göteborg. Oavsett om du har ett akut ärende, eller behöver hjälp med en planerad installation av något slag, kan du vara säker på att vi är snabbt på plats. Arbetet utförs alltid enligt planerad tidsram och till utlovat pris!

Vikten av att anlita en certifierad elektriker

Vi på 512 El Service AB har sett många felaktigt utförda elinstallationer genom åren, och även fuskjobb från oseriösa elfirmor. Felaktiga elarbeten kan ha katastrofala konsekvenser – det kan till exempel leda till brand och i värsta fall livsfara. Det är därför oerhört viktigt att projekt som dessa utförs av en certifierad elektriker.

Elektriker installerar solpaneler

Vi jobbar alltid med säkerhet i fokus och garanterar trygga installationer för alla våra kunder. Med oss som partner kan du känna dig trygg i vetskapen att arbetet utförs enligt rådande branschstandarder och på ett fackmannamässigt sätt.

 

Våra elektriker i Majorna hjälper dig med alla sorters elarbeten

Våra elektriker i Majorna finns vid din sida vid alla typer av projekt. Vi kan till exempel hjälpa dig med större projekt som installation av solceller och laddningsboxar, men också med mindre arbeten som byte av vitvaror eller installation av belysning. En annan sak vi kan hjälpa till med är ledningsinspektion, vilket innebär att vi inspekterar och utvärderar elkablar och ledningar i din fastighet för att säkerställa att allt är i gott skick. På så vis kan vi upptäcka eventuella felaktigheter i ett tidigt skede och minimera risken för farliga och kostsamma problem längre fram. Du är varmt välkommen att kontakta oss redan idag för att diskutera dina behov!

Kontakta oss för offert!
Svar inom 2 arbetsdagar!

Frågor och Svar 

  • Varför behöver man anlita en certifierad elektriker?

    Felaktiga elarbeten kan ha allvarliga och farliga konsekvenser. De flesta elarbeten behöver dessutom enligt lag utföras av en certifierad elektriker.

  • Varför ska man anlita 512 El Service AB för elarbeten i Majorna?

    512 El Service AB har ett stort antal nöjda kunder i bagaget, och kompetensen som krävs för att utföra både mindre och större elarbeten. Vi ser också till att vara på plats med kort varsel!

  • Vilka typer av elarbeten kan 512 El Service AB hjälpa till med?

    Vårt team på 512 El Service AB utför de flesta typer av elinstallationer och belysningsreparationer. Tveka inte att kontakta oss för att diskutera dina behov – vi löser det mesta!

Frågor om elservice? Lämna ditt telefonnummer

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så fort vi hinner.