Elektriker i Floda

512 El Service AB 

Vi på 512 El Service AB finns till hands för dig som behöver en elektriker i Floda. Du kanske renoverar din nyinköpta villa och behöver en hjälpande hand med elen? Eller planerar du kanske att investera i solceller? Oavsett uppdrag är vi snabbt på plats för att utföra arbetet på ett snyggt, säkert och hållbart sätt.

Vanligt förekommande uppdrag för våra elektriker i Floda

De flesta av våra kunder i Floda bor i villor eller är företagare. Att äga ett hus kommer med ett stort ansvar – du måste se till att alla elektriska komponenter når upp till hög kvalitet och inte utgör någon fara. Våra elektriker i Floda har genom åren hjälpt många villaägare i Floda med elbesiktning, vilket betyder att du får klara besked om något behöver åtgärdas i din bostad.

Andra vanligt förekommande uppdrag för våra elektriker i Floda är solcellsinstallationer och installationer av laddningsboxar. På senare år har det blivit alltmer populärt att installera i solceller till villan för att minska sina egna elkostnader och samtidigt göra en tjänst för miljön. Solceller konverterar solens strålar till el. När solen träffar cellen laddas ovansidan negativt och undersidan positivt, vilket skapar likström. Denna ström omvandlas till växelström via en inverter. Flera solceller sammankopplas för att bilda en solpanel, där en standardpanel på 1,0 x 1,65 meter innehåller 60 moduler. Generellt sett kan en anläggning med cirka 25 paneler (en yta av ungefär 43 m2) producera omkring 6 200 kWh per år. Detta kan dock variera beroende på faktorer som soltimmarna, takets orientering och lutning.

En laddbox är en specialdesignad enhet för att ladda elbilar och laddhybrider. Det kallas också för laddstation, elbilsladdare eller laddpelare. Dessa laddboxar ser vanligtvis ut som boxar och fungerar som fasta laddningsstationer, oftast monterade vid parkeringsytor.

Kombinationen av solceller och elbil är oslagbar. Båda är hållbara investeringar när det kommer till miljö och när du producerar egen el till din laddbox blir det också trevligt för plånboken. Du slipper nämligen dyra bensin- och elkostnader.

Hög kvalitet och pålitlighet till förmånliga priser


Att anlita en kunnig och pålitlig elektriker ska inte behöva kosta skjortan, och du ska inte heller behöva vänta på hjälp en längre tid. Om du väljer att anlita oss på 512 El Service AB kan du vara säker på att få ett professionellt resultat till ett förmånligt pris. Vi ser också till att vara på plats så fort som möjligt – oavsett om du har ett akut ärende eller inte. Kontakta oss för att ta reda på mer!

Kontakta oss för offert!
Svar inom 2 arbetsdagar!

Frågor och Svar 

  • När behöver man anlita en certifierad elektriker i Floda?

    Vissa elarbeten får du lov att utföra själv, medan andra måste utföras av certifierade elektriker enligt lag. Som fastighets- eller bostadsägare är det ditt ansvar att se till att alla elrelaterade arbeten utförs av rätt person.

  • Vilka typer av elarbeten kan 512 El Service hjälpa till med i Floda?

    512 El Service AB kan hjälpa till med det mesta. Vi utför såväl mindre som större elinstallationer, belysningsreparationer och elbesiktningar.

  • Vad skiljer 512 El Service AB från andra elfirmor?

    För oss är det viktigt att kunden får hjälp snabbt, oavsett om det gäller ett akut ärende eller inte. Vi är därför snabbt på plats för att hjälpa dig. Utöver det erbjuder vi även förmånliga priser, och garanterar givetvis ett säkert och hållbart resultat.

Frågor om elservice? Lämna ditt telefonnummer

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så fort vi hinner.