Belysningsreparation i Göteborg

Vi installerar och reparerar allt från gatulampor till LED-belysning i ditt hem

Låt oss lysa upp ditt hem, kontor eller gård 

Har du tröttnat på den blinkande lampan hemma, kanske känner du att belysningen hemma är omodern och drar för mycket energi? Vi har mångårig erfarenhet av ljussättning och vet vilken slags belysning som passar kunden och dennes förutsättningar. Teknologin inom belysning utvecklas i snabb takt och vi på 512 El Service AB strävar alltid efter att hålla oss uppdaterade efter det senaste ute på marknaden och kan erbjuda dig de bästa lösningarna. Finns du i Göteborg, Bollebygd, Mölndal, Kungälv och andra kringliggande orter i närheten kan vi hjälpa dig. Vi ljussätter kök, badrum, kontor och industrier.

Kontakta oss för offert!
Svar inom 2 arbetsdagar!

Våra tjänster inom belysningsinstallation & reparation ab

Flera olika hänglampor i mässing, vit. porslin och svart

Armatur

Ute efter en fin armatur? Vi har en uppsjö av takarmaturer som passar bostaden, kontoret och industrin. Vi hittar en armatur som passar och väljer en belysningslösning som är lämplig för miljön den ska installeras i.

LED-belysning

LED-belysning

Byt ut din omoderna och energieffektivisera den med oss genom att uppgradera till toppmodern LED-belysning. Numera är LED-belysning anpassningsbart med rätt färgåtergivning och temperatur, till skillnad från gamla tråkiga vita LED-ljus från förr.

Ett tomt rum med vita vägar, grått golv och vitt tak med takspotlights

Spotlightbelysning

Spotlights är en belysningsform som tillåter punktbelysning. Det går ofta att styra eller flytta belysningens fokus utefter ens önskan. Dimmer är möjligt att få installerat. Låt oss komma förbi och bedöma vad för spotlightlösning du är i behov av så kan vi hjälpa dig att installera något som passar just din bostad eller lokal.

Man som installerar gatubelysning

Gatubelysning

Vi hjälper kommuner och bostadsrättsföreningar med att underhålla gatubelysningen. Finns det behov av att förnya och modernisera gatubelysningen åtar vi oss uppdraget att byta ut belysningen byta ut belysningen. Vi har kompetensen och erfarenheten för omfattande arbeten med gatubelysning.

Frågor om belysningsreparation? Lämna ditt telefonnummer

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så fort vi hinner.