Belysningsreparation i Göteborg

Vi installerar och reparerar allt från gatulampor till LED-belysning i ditt hem

Frågor om belysningsreparation?

Ring 0763065054 eller lämna ditt telefonnummer.

hCaptcha

Låt oss lysa upp ditt hem, kontor eller gård 

Har du tröttnat på den blinkande lampan hemma, kanske känner du att belysningen hemma är omodern och drar för mycket energi? Vi har mångårig erfarenhet av ljussättning och vet vilken slags belysning som passar kunden och dennes förutsättningar. Teknologin inom belysning utvecklas i snabb takt och vi på 512 El Service AB strävar alltid efter att hålla oss uppdaterade efter det senaste ute på marknaden och kan erbjuda dig de bästa lösningarna. Finns du i Göteborg, Bollebygd, Mölndal, Kungälv och andra kringliggande orter i närheten kan vi hjälpa dig. Vi ljussätter kök, badrum, kontor och industrier.

Kontakta oss för offert!
Svar inom 2 arbetsdagar!

Våra tjänster inom belysningsinstallation & reparation

Armatur

Låt oss hjälpa dig med val av armatur för ditt hem! Med vår expertis och erfarenhet hjälper vi dig att välja armaturer som passar din stil och behov. Kontakta oss idag för personlig rådgivning och få det perfekta ljuset till erat hem!

LED-belysning

Byt ut din omoderna och energieffektivisera den med oss genom att uppgradera till toppmodern LED-belysning. Numera är LED-belysning anpassningsbart med rätt färgåtergivning och temperatur, till skillnad från gamla tråkiga vita LED-ljus från förr.

Spotlightbelysning

Spotlights är en belysningsform som tillåter punktbelysning. Det går ofta att styra eller flytta belysningens fokus utefter ens önskan. Dimmer är möjligt att få installerat. Låt oss komma förbi och bedöma vad för spotlightlösning du är i behov av så kan vi hjälpa dig att installera något som passar just din bostad eller lokal.

Gatubelysning

Vi hjälper kommuner och bostadsrättsföreningar med att underhålla gatubelysningen. Finns det behov av att förnya och modernisera gatubelysningen åtar vi oss uppdraget att byta ut belysningen byta ut belysningen. Vi har kompetensen och erfarenheten för omfattande arbeten med gatubelysning.