Elektriker i Hovås

512 El Service AB 

Behöver du anlita en elektriker i Hovås? 512 El Service AB är en pålitlig partner för alla typer av elektriska behov! Våra erfarna och skickliga elektriker är redo att ta itu med diverse installationsprojekt för såväl företag som kommuner och bostadsägare. Vi är såklart även redo att rycka ut med kort varsel för att lösa olika elproblem. Med vår breda kompetens och stora engagemang för varje enskilt projekt kan du lita på att vi levererar elektriska lösningar som uppfyller dina behov och förväntningar.

Våra elektriker i Hovås utför alla möjliga installationsarbeten

I Hovås finns det hel del behov när det kommer till elinstallationsarbeten. För både företag och bostadsägare kan vi till exempel installera effektiv golvvärme som förbättrar komforten under kalla vintrar. För de varmare dagarna kan vi hjälpa dig med att installera solceller som minskar elförbrukningen. 

Elbilsladdare

Våra elektriker i Hovås kan också hjälpa dig att installera belysningslösningar för ett perfekt arbets- eller stämningsljus på kontoret eller i hemmet. Sist men inte minst erbjuder vi även installation av elbilsladdningsstolpar för att möta de växande behoven hos elbilsägare. Oavsett projektets storlek är vårt mål att leverera ett högkvalitativt resultat som överträffar dina förväntningar, och ökar såväl energieffektiviteten som komforten i ditt boende eller verksamhet.

 

Bristfällig elektronik? Låt oss diagnostisera och lösa problemet!

Frågar man Elsäkerhetsverket är det en sak som du som privatperson kan göra för att minska antalet elolyckor – anlita ett registrerat elinstallationsföretag! Vi på 512 El Service AB kan även utföra elbesiktning och ledningsinspektion i bostadshus och företagslokaler. För att upptäcka eventuella brister eller säkerhetsrisker i tid är det A och O  att regelbundet inspektera och underhålla elsystemet. Genom att använda toppmodern utrustning kan vi noggrant granska ditt elsystem och säkerställa att det är i fullgott skick. Detta garanterar inte bara en säker och effektiv funktion, utan kan också förhindra allvarliga problem och potentiella faror i framtiden. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag!

Kontakta oss för offert!
Svar inom 2 arbetsdagar!

Frågor och Svar 

  • Vad kan 512 El Service AB hjälpa bostadsägare och företagare i Hovås med?

    Vårt team kan hjälpa till med en mängd olika elrelaterade behov – inklusive installation och reparation av elsystem, belysning, golvvärme, solceller och elbilsladdningsstolpar. Vi utför även elbesiktningar och ledningsinspektioner för att säkerställa säkerheten och effektiviteten i ditt elsystem.

  • Varför ska man anlita just 512 El Service AB?

    512 El Service AB har över 40 års samlad erfarenhet inom elbranschen och använder oss av toppmodern utrustning. Vi lägger stor vikt vid att hjälpa till så snabbt som möjligt, och garanterar att dina elektriska behov kommer att hanteras professionellt och effektivt.

  • Vilka är fördelarna med regelbunden elbesiktning och ledningsinspektion?

    Regelbunden elbesiktning och ledningsinspektion säkerställer att dina elektriska system och ledningar fungerar korrekt. Detta minskar risken för elrelaterade olyckor och brand.

Frågor om elservice? Lämna ditt telefonnummer

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så fort vi hinner.