Elektriker i Örgryte
 

512 El Service AB 

512 El Service AB är elföretaget man kan lita på! Vi är snabbt på plats för att hjälpa dig, erbjuder bra priser och garanterar en trygg och säker service. Bor eller arbetar du i Örgryte, och behöver hjälp med något slags elrelaterat arbete? Tveka i så fall inte att kontakta oss. Vi har genom åren fått en gedigen meritlista med nöjda kunder.

Vi hjälper privatpersoner och företag i hela Örgryte

Vi på 512 El Service AB hjälper näringsverksamheter nästan lika ofta som vi hjälper privatpersoner i Örgryte. Vårt certifierade team av elektriker i Örgryte har både erfarenheten och kompetensen som krävs för att utföra de flesta sorters elrelaterade arbeten.

Några av de vanligaste uppgifterna för våra elektriker i Örgryte är installation och reparation av belysning, samt ledningsinspektion och elbesiktning. Utöver det kan vi även hjälpa till med såväl projektering som materialinköp och installation när det kommer till:

 • nya vitvaror
 • smarta hem-system
 • elbilsladdbox
 • solceller
 • golvvärme
 • nya strömbrytare och uttag
 • ny elcentral

 

Vi hjälper dig med elbesiktning i Örgryte

Bor du i en sekelskiftesdröm eller i en funkispärla? Då är risken stor att dina elsystem kan behöva en uppdatering. Fram till elmätaren ansvarar elleverantören för elanläggningen, efter det är det fastighetsägaren som ansvarar för säkerheten. Regelbunden kontroll av alla elkomponenter är därför nödvändig.

Enligt lag måste alla elkomponenter vara felfria. Äldre anläggningar lyder under bestämmelser från sin installationstid, såvida de är i gott skick. Har du alltså el från 1930-talet är det 1930-talets bestämmelser som gäller. Om du ändrar användningen av ett utrymme eller utökar elanläggningen, måste dock dagens säkerhetsbestämmelser följas. 

 

Därför ska du anlita våra elektriker i Örgryte

Det finns många anledningar till varför du bör anlita just vårt team när du behöver hjälp med elarbeten i Örgryte. För det första ser vi till att arbetet blir gjort så fort som möjligt, oavsett om ditt ärende gäller ett akut problem eller en planerad installation. En annan fördel med att anlita oss är våra rättvisa och överkomliga priser som vi alltid förmedlar till kunden i god tid för att undvika otrevliga överraskningar. Vi erbjuder dessutom möjligheten att delbetala kostnaden för jobbet i upp till sex månader. Sist men inte minst – våra elektriker vet vad de gör. Vårt team utför alla arbeten på ett professionellt sätt och enligt rådande branschregler. Då vi alltid har kunden i fokus kan du också vara helt säker på att dina önskemål och krav tillgodoses.

 

Kontakta oss för offert!
Svar inom 2 arbetsdagar!

Frågor och Svar 

 • Vilka typer av kunder har 512 El Service AB i Örgryte?

  512 El Service AB har ett stort antal nöjda kunder i Örgryte. Genom åren har vi hjälpt såväl företag som privatpersoner och myndigheter.

 • Vilka tjänster erbjuder 512 El Service AB?

  Vårt team utför de flesta typer av elrelaterade arbeten. Det kan vara mindre projekt som installation av belysning, eller större arbeten som solcellsinstallation, installation av laddningsstolpar för elbilar eller ledningsinspektion i fastigheter.

 • Vad kostar det att anlita era elektriker i Örgryte?

  Kostnaden varierar beroende på vad du behöver hjälp med. Du är välkommen att kontakta oss för att få en tydlig prisuppskattning för just ditt projekt.

Frågor om elservice? Lämna ditt telefonnummer

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt telefonnummer så ringer vi upp dig så fort vi hinner.